Studio Lines - Rent a car Niš, Cara Dušana 86, lokal 11
phone

access_time

Ponedeljak – Subota 8:30 – 20:30

Prevoz

Studio Lines - Rent a car

 

Kada vasa kompanija izabere nasu firmu za pruzanje usluga prevoza putnika mi postajemo znacajan faktor podrske administrativnom timu unutar vase kompanije sa ciljem pruzanja pouzdane, diskretne i profesionalne usluge kakve vasa kompanija ocekujuje i zasluzuje.

Studio lines - Line prevoz razume potrebe poslovnih putovanja. Sa ciljem dolaska na zeljenu destinaciju na vreme, sigurno i pouzdano mi pratimo vremenske uslove kao i ocekivan dolazak aviona kako bi izbegli sve moguce nelagodnosti.

Po pristupacnim cenama nudimo prevoz putnika do i od aerodroma Nikola Tesla, aerodroma u Sofiji, aerodroma u Skolju do bilo koje destinacije u zemlji i inostranstvu. Opremljeni smo savremenom flotom vozila za transfere do i sa aerodroma, od putnickim automobila, kombi vozila i minibuseva.

Nasim vozacima dajemo dovoljno vremena da izadju na kraj sa problemima u otezanom saobracaju kao i sa dodatnim nepredvidjenim usputnim zadrzavanjima. U skladu sa vasim planom putovanja i budzetom izlazimo u susret vasim potrebama. Nasa misija je da umanjimo stres od putovanja tako sto cete stici do vase krajnje destinacije sa stilom, sigurno i na vreme.

To nije samo forma transfera putnika od tacke A do tacke B, to je nacin naseg poslovanja i gostoljubivosti. Puna paznja potrebama klijenata, komfor i bezbednost je ono sto nas razlikuje od drugih.